The Muse Hotel

The Muse Hotel

Momenteel installeren wij ledverlichting op maat in hotel “The Muse” te Amsterdam, bestaande uit in het plafond geïntegreerde led lijnen. Omdat we de led lijnen ter plekke op de millimeter nauwkeurig op maat maken, wordt deze verlichting één geheel met het plafond.

 

The Muse Hotel

Dinnershow Pandora – Studio 21

Dinnershow Pandora – Studio 21

Na maanden van voorbereidingen en repeteren is afgelopen weekend de nieuwe dinnershow “Pandora” in premiere gegaan in Studio 21 in Hilversum. Yellowspot leverde en installeerde in opdracht van Unbranded de nodige decoratieve verlichting in de studio en decorstukken, waaronder honderden gloeilampjes en natuurlijk ook de nodige RGB LED Lees verder..

Dinnershow Pandora – Studio 21

Heineken – The Sub

Heineken – The Sub

Yellowspot leverde de groene LED verlichting voor de display om de nieuwe thuistap van Heineken, The Sub, te promoten.

De groene LED lijnen zijn indirect geplaatst onder zwarte hoogglans plateau’s om deze een accent te geven. Tevens zit aan de voorzijde een vitrine waarin de zogenaamde “torps” staan uitgestald. Deze Lees verder..

Heineken – The Sub

EBN stand Londen

Yellowspot heeft in opdracht van Brandwacht & Meijer decor de stand van EBN voorzien van RGB ledverlichting.

De wanden van de stand zijn door ons voorzien van RGB ledverlichting, op een dusdanige manier dat in de wanden verschillende kleurverlopen kunnen worden laten zien.

EBN stand Londen

Premium Inc.

Yellowspot heeft in opdracht van architect Marco van Veldhuizen uit Oosterbeek een lichtontwerp gemaakt voor het hoofdkantoor van Premium Inc. wat gevestigd zal worden in een karakteristiek pand in Rotterdam. Naast het ontwerp levert Yellowspot ook de verlichting voor dit project.

Premium Inc.

Heineken

Yellowspot heeft, in opdracht van Heijmans Utiliteit B.V., het onlangs verbouwde kantoorpand aan de Stadhouderskade in Amsterdam van Heineken voorzien van diverse ledverlichting en de besturing daarvan.

De ledverlichting zit voornamelijk indirect verwerkt in het nieuwe interieur.
Er is hierbij gebruik gemaakt van diverse led-toepassingen zodat per onderdeel het gewenste effect is bereikt.

Heineken

Wolky Cloud 9

Yellowspot heeft zo’n 50 meter RGB LED geïnstalleerd en geprogrammeerd in opdracht van HB Bouw in een lichtbak voor de schoenenfabrikant Wolky. Deze heeft een nieuwe showroom binnen C.A.S.T. te Nieuwegein. De lichtbak is voorzien van een print geleverd door Kleurdomein uit Hilversum.

Wolky Cloud 9

M&M’s stand op Qatar Airport

In opdracht van firma Paddock uit Amsterdam ontwierp en realiseerde Yellowspot in het voorjaar van 2012 de techniek voor een stand van M&M’s. In onze werkplaats te Hilversum hebben we de set technisch voorbereid en getest. Vervolgens is dit op transport gegaan naar Qatar, alwaar een technicus van Yellowspot voor Lees verder..

M&M’s stand op Qatar Airport

Sonnema

Yellowspot heeft in mei van 2010 de gevel van het hoofdkantoor van Sonnema in Bolsward voorzien van LED verlichting. In een prima samenwerking met Jorritsma Bouw heeft Yellowspot LED verlichting geplaatst achter frost glazen panelen met daarvoor het Sonnema logo. Door een slimme lade constructie kunnen de Trespa panelen waar Lees verder..

Sonnema

Diergaarde Blijdorp

Het was al weer in 2008 dat de expertise van Yellowspot werd gevraagd door Diergaarde Blijdorp om hen te helpen om het ijsberen verblijf realistisch uit te lichten. Door het subtiel toepassen van onze LED verlichting worden accenten op de kunstmatige ijsschotsen gelegd, waardoor de bezoekers van Rotterdamse dierentuin zich Lees verder..

Diergaarde Blijdorp

FIQAS Aalsmeer

Yellowspot verzorgde de verlichting voor het nieuwe kantoor van FIQAS in Aalsmeer.

FIQAS Software B.V. is een ambitieus Aalsmeers softwarebedrijf met een internationale klantenkring. De naam FIQAS staat voor First In Quality And Service.
FIQAS levert een drietal in-house ontwikkelde generieke applicaties. Aan de locale markt levert FIQAS met name Lees verder..

FIQAS Aalsmeer

Muziekgebouw aan het IJ Amsterdam

Het Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam, in 1997 ontworpen door het Deense architectenbureau 3xNielsen, opende haar deuren in juni 2005.  “De nieuwe Amsterdamse concertzaal” voor de 21ste eeuw, een Nederlands gebouw met sterke internationale uitstraling.

Jullie gaan de zon nog eens nabootsen, dat je het niet meer kan Lees verder..

Muziekgebouw aan het IJ Amsterdam