Madame Tussauds Marvel Avengers

Madame Tussauds Marvel Avengers

Wij creëerden voor de nieuwe belevenis Marvel’s Avengers in Madame Tussauds Amsterdam de interactieve onderdelen. Daarnaast installeerden we de benodigde verlichting, geluid en video systemen.

Thor, Nick Fury, Iron Man en Captain America staan ieder in hun eigen interactieve set: stap het levensgrote Marvel stripboek binnen, om daarna in Lees verder..

van Muiderslot tot Bommelstein

van Muiderslot tot Bommelstein

Van 20 maart t/m 31 oktober is op het Muiderslot de tentoonstelling ‘Van Muiderslot tot Bommelstein’ te zien. De tentoonstelling vormt de aftrap van jubileumjaar Tom Poes 75 jaar en onthult de verrassende overeenkomsten tussen middeleeuwse droomkastelen Muiderslot en Bommelstein, van middeleeuwse baksteen tot Toonders tekeninkt. De tentoonstelling wordt op Lees verder..

Dutch Masters in Madame Tussauds

Dutch Masters in Madame Tussauds

Wij zijn trots dat we bij Madame Tussauds deze interactieve belevingen hebben mogen realiseren! Zo maakten wij voor de set van Herman Brood een “digital graffity wall”, creëerden we voor Mondriaan een interactief kunstwerk en maakten we voor Vincent van Gogh een photo-booth waar je portret wordt nageschilderd door de Lees verder..

Tropenmuseum Amsterdam – Verhalenreis

Yellowspot heeft in 2009 de LED verlichting verzorgd voor de vaste tentoonstelling “Verhalenreis” in het Tropenmuseum te Amsterdam. De tentoonstelling blijft enige jaren staan, en dus heeft het Tropenmuseum gekozen voor de expertise en kwaliteit van Yellowspot.

Deze tentoonstelling is een echte familie-tentoonstelling. Jong en oud kunnen luisteren naar grenzeloze Lees verder..