Madame Tussauds DJ’s

Madame Tussauds DJ’s

Yellowspot heeft voor de onlangs vernieuwde DJ’s set bij Madame Tussauds Amsterdam het volgende geleverd, geïnstalleerd en geprogrammeerd:

 • nieuw show-control system
 • nieuwe audio set
 • interactive track selection
 • showlicht en lichtdecoratie
 • video content

Madame Tussauds DJ’s

De Raadkamer

De Raadkamer

Peter R. de Vries: De Raadkamer

U bent altijd ooggetuige!

Peter R. de Vries discussieert met verschillende experts uit de strafrecht- en mediapraktijk over de meest actuele onderwerpen uit de wereld van de misdaad. Peter R. de Vries ontvangt elke week drie experts aan tafel uit de strafrecht- en mediapraktijk, Lees verder..

De Raadkamer

WIE BEN IK?

WIE BEN IK?

Het vernieuwde Wie Ben Ik? met aan het roer televisiester Wendy van Dijk is zaterdagavond laat goed van start gegaan op RTL 4. Er keken vanaf half elf 1,004 miljoen mensen (18 procent) naar de amusementsshow en dat is een mooie score voor dat tijdstip. Dat blijkt uit Lees verder..

WIE BEN IK?

NOS Winterspelen Zuid Korea

NOS Winterspelen Zuid Korea

Sportliefhebbers kijken er al tijden reikhalzend naar uit en nu is het dan zover. In het Zuid-Koreaanse Pyeongchang zijn de 23e Olympische Winterspelen begonnen.

Op NPO 1 doet de NOS in Pyeongchang live rechtstreeks verslag van de Olympische Winterspelen. Vanwege het tijdsverschil (in Zuid-Korea is het acht uur later) begint Lees verder..

NOS Winterspelen Zuid Korea

RTL GEZONDHEIDSTEST

RTL GEZONDHEIDSTEST

Yellowspot heeft het stemsysteem en de ledverlichting in de vloer verzorgt voor de “Gezondheidstest”.
Met dit systeem geven 200 personen antwoord op de gestelde quizvragen.

Kun je zware botten hebben? Is het ongezond om elke dag je haar te wassen? En: kun je ziek worden van te weinig slaap? In Lees verder..

RTL GEZONDHEIDSTEST

OP GOED GELUK!

OP GOED GELUK!

Datingprogramma waarin Gordon vrijgezelle mensen koppelt aan een potentiële nieuwe liefde, zonder dat ze elkaar zien. Door het stellen van scherpzinnige vragen probeert de vrijgezel de juiste keuze te maken uit drie kandidaten. Na zijn of haar keuze worden ze samen op date gestuurd. Na terugkomst vertellen ze of het Lees verder..

OP GOED GELUK!

WEET IK VEEL?!

WEET IK VEEL?!

In het programma, gepresenteerd door Linda de Mol, spelen drie bekende Nederlanders tegen elkaar. Zij proberen een zo hoog mogelijk rapportcijfer te behalen voor hun algemene kennis. Ze moeten hiervoor een aantal rondes met multiplechoicevragen doorlopen. De BN’er die dat het beste heeft gedaan speelt de finale.
De tribune is Lees verder..

WEET IK VEEL?!

5 GOLDEN RINGS

5 GOLDEN RINGS

5 Golden Rings is een kennisquiz waarin twee koppels de strijd met elkaar aangaan. Op de grote interactieve ledvloer in de studio zijn afbeeldingen te zien, waar het antwoord op de vraag in te vinden is. De kandidaten geven een antwoord door ergens op deze afbeelding een gouden ring te Lees verder..

5 GOLDEN RINGS

ALL YOU NEED IS LOVE KERSTSPECIAL

ALL YOU NEED IS LOVE KERSTSPECIAL

De All you need is love-kerstspecial is altijd al een behoorlijke zit, maar dit jaar breekt Robert ten Brink alle records. De special van het programma op kerstavond duurt 3,5 uur!

Dr. Love heeft dus alle tijd om geliefden uit alle delen van de wereld met elkaar te herenigen, verbroken Lees verder..

ALL YOU NEED IS LOVE KERSTSPECIAL

SINT EN DE LEEUW

SINT EN DE LEEUW

Traditiegetrouw bezoekt Sinterklaas op het heerlijk avondje Paul de Leeuw. Dit jaar weer in het oude Luxor van Rotterdam. In het speciale programma Sint en De Leeuw maakt Paul er met behulp van de Sint een vrolijke bonte avond van met diverse gasten.

Yellowspot verzorgt de speltechniek en drukknoppen voor Lees verder..

SINT EN DE LEEUW

MIJN VADER IS DE BESTE!

MIJN VADER IS DE BESTE!

Mijn vader is de beste! is een spectaculaire en superspannende familiespelshow.

In elke aflevering gaan vier vaders tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: ‘Mijn vader is de beste!’. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om Lees verder..

MIJN VADER IS DE BESTE!

De Kwis

De Kwis

Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën.

De kandidaat wordt als vanouds bijgestaan door gastheer Paul de Leeuw. ‘De Kwis’ wordt geschreven door de kwismasters, samen met schrijver Edo Lees verder..

De Kwis

All You Need Is Love

All You Need Is Love

In het RTL programma All You Need Is Love gaat Robert Ten Brinkop liefdespad, repareert hij gebroken harten en opereert hij als ware matchmaker. Ook laat Robert in All You Need Is Love de liefde op grootse wijze spreken. De kijker kan met All You Need Is Love Lees verder..

All You Need Is Love

Happy Hour

Happy Hour

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe SBS6-programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en Roué Verveer zorgt dat alles op een ongedwongen en grappige Lees verder..

Happy Hour

Keep it Cool

Keep it Cool

In nieuwe Keep it cool strijden BN’ers tegen hun eigen hartslag. Nick Schilder presenteert dit SBS6-programma, waarin elke aflevering een bekende artiest, sporter of presentator een aantal lastige vragen en zenuwslopende behendigheidsopdrachten krijgt. Hij of zij speelt daarbij niet tegen een concurrent, de voornaamste tegenstander is Lees verder..

Keep it Cool

OH WAT EEN JAAR

OH WAT EEN JAAR

Linda de Mols nieuwe zaterdagavondprogramma Oh Wat Een Jaar is een kijkcijferhit te noemen. Voor de eerste aflevering van de retrospelshow op RTL 4 zaten ruim 1,5 miljoen kijkers op de bank. Oh Wat Een Jaar is de opvolger van kijkcijferkanon Ik Hou van Holland Lees verder..

OH WAT EEN JAAR

Wedden Dat Ik Het Kan

Wedden Dat Ik Het Kan

Wedden dat ik het kan?! In dit programma wordt geen fysieke of mentale uitdaging geschuwd. Kandidaten met een bijzonder talent tonen hun unieke prestatie met indrukwekkende stunts. Dit jaar duikt Jeroen van der Boom de studio weer in om alle bizarre en bijzondere weddenschappen te bekijken.

Yellowspot Lees verder..

Wedden Dat Ik Het Kan

Linda’s Zomerweek

Linda’s Zomerweek

Linda de Mol flikt het ‘m weer: ze ontvangt wederom een fikse reeks boeiende en spraakmakende gasten in haar Linda’s zomerweek.

De gastenlijst blijft zo lang mogelijk geheim, maar bij de late editie van RTL Boulevard was het Linda zelf die alle namen naar Lees verder..

Linda’s Zomerweek

De Perfecte Vraag

De Perfecte Vraag

De Perfecte Vraag is een quiz bij SBS6 waarin kandidaten zelf de quizvragen meenemen. In het programma is een flinke prijzenpot te verdienen door de deelnemers. Irene Moors presenteerthet programma. In deze quiz moet je plaats van vragen beantwoorden zelf vragen bedenken. 100 mensen in het publiek geven Lees verder..

De Perfecte Vraag

Studio Snugger

Studio Snugger

Studio Snugger is een showprogramma voor jonge kinderen, gepresenteerd door Thomas van Luyn. In hoog tempo komen er zes onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij. In de studio staat de vraag centraal staat of het waar is of niet. Is het ‘kletspraat’? De kinderen hebben een actieve rol, waarbij regelmatig het Lees verder..

Studio Snugger

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Onlangs hebben we voor Disneyland Parijs met groot succes een project uitgevoerd.

Wij zijn trots dat wij Disneyland Parijs tot één van onze klanten mogen rekenen!

Disneyland Parijs

Telegraaf VNDG

Telegraaf VNDG

Yellowspot verzorgt custom made ledverlichting in het decor van Telegraaf VNDG.

Thuis of onderweg, 24 uur per dag en zeven dagen per week: Telegraaf VNDG biedt nieuws, sport, entertainment en tal van andere korte spraakmakende programma’s. De app Telegraaf VNDG, waarmee u de actuele bewegende Telegraaf altijd bij zich hebt, Lees verder..

Telegraaf VNDG

Zullen we een spelletje doen?

Zullen we een spelletje doen?

In het programma “Zullen we een spelletje doen?” gaan teamcaptains Nick en Simon elke week een keiharde spelletjesstrijd met elkaar aan! Er worden uiteraard muziekspellen gespeeld maar ook taalspellen, algemene kennisspellen en gekke doe-spellen. Een ding staat in ieder geval vast: iedereen kan altijd meespelen! De teams van Nick en Lees verder..

Zullen we een spelletje doen?

Wie ben Ik?

Wie ben Ik?

Het spelletje Wie ben ik? Is terug op televisie. RTL 4 gaat de show opnieuw uitzenden.

Wendy van Dijk is net als in 2015, toen het programma voor het laatst op tv was, de presentatrice. Jandino Asporaat en Najib Amhali zijn dit keer de vaste panelleden.

Wie ben ik? Lees verder..

Wie ben Ik?

De Jongens tegen de Meisjes

De Jongens tegen de Meisjes

Zaterdagavond was de aftrap van het zesde seizoen van: ” De Jongens tegen de Meisjes”.                   Iedere aflevering nemen twee teams, bestaande uit drie bekende mannen en drie bekende vrouwen het tegen elkaar op. Het mannenteam staat onder leiding van Lees verder..

De Jongens tegen de Meisjes

Carré Debat

Carré Debat

GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver is de winnaar van het Carré-debat. Dat blijkt uit een peiling van DVJ Insights onder kijkers van het debat. 17,4 procent van de mensen stemden op Klaver.

Aan het debat deden acht lijsttrekkers mee. Naast Jesse Klaver waren dat Mark Rutte (VVD), Sybrand Buma (CDA), Henk Lees verder..

Carré Debat

All You Need Is Love

All You Need Is Love

In 1992 introduceert Robert ten Brink een programma bedoeld om alleenstaanden aan een man of vrouw te helpen. All You Need Is Love is een instant hit op de toenmalige publieke omroep Veronica. Per aflevering kijken er 4 miljoen mensen, het eerste seizoen wordt meteen beloond met de Televizier-ring. 25 Lees verder..

All You Need Is Love

5 Golden Rings

5 Golden Rings

5 Golden Rings is een fysieke spelshow dat wordt gespeeld op een reusachtige interactieve led-vloer. Spelers krijgen vijf ringen en moeten elke vraag op vijf verschillende niveaus beantwoorden. Een projectie op de vloer vormt een deel van de vraag. Spelers moeten de ringen gebruiken om het juiste antwoord te vormen, Lees verder..

5 Golden Rings

Wie steelt mijn show?

Wie steelt mijn show?

“Die gaat bij Paul de Leeuw de show stelen!” Wees welkom bij de nieuwe wekelijkse zaterdagavond theater/tv show die Paul de Leeuw vanaf januari 2017 gaat maken in de theaters van Doetinchem, Rijswijk, Rotterdam, Drachten en Assen. Bron: website Paul de Leeuw.

Yellowspot heeft hier diverse verlichting en speltechniek verzorgt. Lees verder..

Wie steelt mijn show?

Kerstspecial All you need is love

Kerstspecial All you need is love

Robert ten Brink brengt geliefden tijdens Kerstmis weer bij elkaar.

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt. Dit jaar speelt het buitenlandsprookje zich af in het mystieke en schitterende Noorwegen. Gebroken harten worden geheeld en uit elkaar gedreven liefdes herenigd tussen Lees verder..

Kerstspecial All you need is love

Naar bed met Irene

Naar bed met Irene

“Wil je met me naar bed?” is de eerste vraag die Irene Moors de gast van haar nieuwe programma Naar bed met Irene stelt. Op de late zaterdagavond haalt Irene alles uit de kast om haar hoofdgast beter te leren kennen. Ze belicht speciale momenten uit het leven van Lees verder..

Naar bed met Irene

Gieren met Goor

Gieren met Goor

Gordon komt vanaf donderdag 8 september met het nieuwe programma ‘Gieren met Goor’ bij RTL 4. In deze 2.0-versie van het bekende RTL 4-programma ‘Laat ze maar Lachen’ ontvangt Gordon wekelijks twee gasten met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft.

De carrières van de gasten worden onder de Lees verder..

Gieren met Goor

Galileo

Galileo

Yellowspot heeft het decor van wetenschappelijk programma "Galileo" voorzien van RGB led verlichting. Hoe overleef ik een helikoptercrash? Kun je verliefdheid opwekken? Hoe kan ik een lijk laten verdwijnen? En hoe sla je eigenlijk iemand met één tik knock-out? In het populair wetenschappelijke programma ‘Galileo’ gaat Luuk Ikink, met behulp Lees verder..

Galileo

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin

Dit najaar brengt SBS6 het legendarische spelprogramma Rad van fortuin dagelijks om 20.00 uur terug op televisie. Aan de bekende spelformule wordt een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Zo kan iedereen zich opgeven voor de rol van assistent(e), in het verleden vertolkt door onder anderen Leontine Borsato. Wie de Lees verder..

Rad van Fortuin

The Next Boy/Girl Band

The Next Boy/Girl Band

In opdracht van Talpa producties verzorgen wij lichtdecoratie en speltechniek voor het nieuwe programma The Next Boy/Girl Band.

The Next Boy/Girl Band, de nieuwe talentenjacht van SBS6, wordt gepresenteerd door een compleet nieuw presentatie-duo: Nicolette van Dam en Tim Douwsma. In het programma nemen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. Lees verder..

The Next Boy/Girl Band

Madame Tussauds Marvel Avengers

Madame Tussauds Marvel Avengers

Wij creëerden voor de nieuwe belevenis Marvel’s Avengers in Madame Tussauds Amsterdam de interactieve onderdelen. Daarnaast installeerden we de benodigde verlichting, geluid en video systemen.

Thor, Nick Fury, Iron Man en Captain America staan ieder in hun eigen interactieve set: stap het levensgrote Marvel stripboek binnen, om daarna in Lees verder..

Madame Tussauds Marvel Avengers

Back 2 School

Back 2 School

Yellowspot verzorgt in opdracht van Talpa Produkties voor het nieuwe televisieprogramma “Back 2 School” speltechniek en lichtdecoratie.

Scholieren strijden tegen volwassenen in Back 2 School! Hebben de volwassenen vroeger goed opgelet, of zegeviert de jeugd?

Beau van Erven Dorens presenteert vanaf maandag 4 april de nieuwe quiz Back 2 School. Lees verder..

Back 2 School

De Vreemde Eend

De Vreemde Eend

Het eerste programma dat Irene Moors bij SBS6 zal presenteren is de komische zaterdagavondshow De Vreemde Eend, waarin twee teams van elk twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Dit maakte Shownieuws donderdagavond bekend. De teams krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één Lees verder..

De Vreemde Eend

van Muiderslot tot Bommelstein

van Muiderslot tot Bommelstein

Van 20 maart t/m 31 oktober is op het Muiderslot de tentoonstelling ‘Van Muiderslot tot Bommelstein’ te zien. De tentoonstelling vormt de aftrap van jubileumjaar Tom Poes 75 jaar en onthult de verrassende overeenkomsten tussen middeleeuwse droomkastelen Muiderslot en Bommelstein, van middeleeuwse baksteen tot Toonders tekeninkt. De tentoonstelling wordt op Lees verder..

van Muiderslot tot Bommelstein

Dutch Masters in Madame Tussauds

Dutch Masters in Madame Tussauds

Wij zijn trots dat we bij Madame Tussauds deze interactieve belevingen hebben mogen realiseren! Zo maakten wij voor de set van Herman Brood een “digital graffity wall”, creëerden we voor Mondriaan een interactief kunstwerk en maakten we voor Vincent van Gogh een photo-booth waar je portret wordt nageschilderd door de Lees verder..

Dutch Masters in Madame Tussauds

Zullen We een Spelletje Doen

Zullen We een Spelletje Doen

Kim-Lian van der Meij wordt de presentatrice van het nieuwe programma van Nick en Simon: Zullen We een Spelletje Doen op SBS 6.

In het nieuwe Zullen We een Spelletje Doen spelen teamcaptains Nick en Simon met behulp van een BN’er elke week muziekspellen, taalspellen, algemene kennisspellen en doe-spellen Lees verder..

Zullen We een Spelletje Doen

The Muse Hotel

The Muse Hotel

Momenteel installeren wij ledverlichting op maat in hotel “The Muse” te Amsterdam, bestaande uit in het plafond geïntegreerde led lijnen. Omdat we de led lijnen ter plekke op de millimeter nauwkeurig op maat maken, wordt deze verlichting één geheel met het plafond.

 

The Muse Hotel

Dinnershow Pandora – Studio 21

Dinnershow Pandora – Studio 21

Na maanden van voorbereidingen en repeteren is afgelopen weekend de nieuwe dinnershow “Pandora” in premiere gegaan in Studio 21 in Hilversum. Yellowspot leverde en installeerde in opdracht van Unbranded de nodige decoratieve verlichting in de studio en decorstukken, waaronder honderden gloeilampjes en natuurlijk ook de nodige RGB LED Lees verder..

Dinnershow Pandora – Studio 21

Grease de Musical

Binnenkort is in de Nederlandse theaters de musical “Grease” te zien.

Grease vertelt het verhaal over tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien Lees verder..

Grease de Musical

Superkids

Komende vrijdag komt RTL 4​ met het nieuwe programma Superkids​.

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. Lees verder..

Superkids

Opgelicht?!

Het nieuwe decor van AVROTROS Opgelicht?! is door ons voorzien van lichtdecoratie.

AVROTROS is heel blij met de prachtige LED verlichting in ons nieuwe decor. Hierdoor komen de panelen echt tot leven. Doordat de LED verlichting apart aan te sturen is krijg je mooie subtiele kleurverschillen. We hebben nu prachtige Lees verder..

Opgelicht?!

Heineken – The Sub

Heineken – The Sub

Yellowspot leverde de groene LED verlichting voor de display om de nieuwe thuistap van Heineken, The Sub, te promoten.

De groene LED lijnen zijn indirect geplaatst onder zwarte hoogglans plateau’s om deze een accent te geven. Tevens zit aan de voorzijde een vitrine waarin de zogenaamde “torps” staan uitgestald. Deze Lees verder..

Heineken – The Sub

Tijd voor Max

Afgelopen weekend hebben wij de RGB LED verlichting in het decor van Tijd voor Max compleet vernieuwd. De bestaande LED verlichting welke in de kaders van het decor, achter de monitors, naast de opkomst en in de tafel verwerkt zaten, voldeed niet meer aan de huidige standaard.

Op korte termijn Lees verder..

Tijd voor Max

Nick in de box

Yellowspot BV leverde de RGB LED verlichting voor het nieuwe programma “Nick in de Box” van Nickelodeon in opdracht van Light-H-Art. Naast de RGB LED lijnen leverden we onder andere ook omgebouwde industriële TL opbouwarmaturen die voorzien zijn van RGBW LED strips. Meer informatie over deze strips Lees verder..

Nick in de box

Grip op je vermogen

Elsevier en Beleggers Belangen organiseren sinds 2012 twee keer per jaar Grip op je Vermogen. Het congres trekt een grote groep vermogende particulieren, die niet alleen interesse hebben in beleggen, maar ook in pensioen, financiële planning, fiscale vraagstukken en de woningmarkt.

Het congres bestaat uit workshops, een debat en verschillende Lees verder..

Grip op je vermogen

Buitenhof

Buitenhof is een wekelijks discussieprogramma van AVRO, VARA en VPRO met interviews, opinies en debatten. Het nieuwe seizoen is van start gegaan, en is elke zondag te zien op NPO 1. Yellowspot leverde en installeerde de LED verlichting in het decor.

Buitenhof

Beurs van Berlage

Yellowspot verzorgde het uitgebreide pakket decorverlichting voor een evenement in de Beurs van Berlage.

De voor dit decor op maat gemaakte verlichting bestond uit ruim 1000 meter YS RGB ledverlichting, verwerkt in diverse decor onderdelen.

Beurs van Berlage

Bankgiroloterij Kluizenspel

SBS 6

Yellowspot voorziet in opdracht van Talpa Producties het decor van het nieuwe televisieprogramma Kluizenspel van lichtdecoratie en speltechniek. De decorverlichting bestaat uit YS RGB ledverlichting met een totale lengte van ongeveer 1100 meter. Daarnaast worden er een 3-tal YS Colorhit slagknoppen in verwerkt, voor het spelen van het finalespel. Lees verder..

Bankgiroloterij Kluizenspel

Eén op Eén

Eén op Eén

 

 

 

 

 

 

 

Sven Kockelmann en Eva Jinek zijn samen het gezicht van het nieuwe interviewprogramma Eén op Eén. Ze wisselen elkaar af: Sven voert op maandag en woensdag de gesprekken en Eva op dinsdag en donderdag. De dagelijkse interviews worden gevoerd met één gast die Lees verder..

Eén op Eén

Holland Heineken House Sochi

Yellowspot verzorgt een deel van de decorverlichting in het Holland Heineken House voor de Olympische winterspelen in Sochi, bestaande uit circa 100 meter aan YS RGB ledlijnen welke in de vloer zullen worden ingebouwd. Meer informatie over het Holland Heineken House leest u hier.

holland-heineken-house-logo

 

Holland Heineken House Sochi

The Hit

The HitRTL 5 gaat op zoek naar nieuw singer-songwritertalent in The Hit. De songwriters kunnen hun nummers aan bekende Nederlandse artiesten laten horen en wie weet zingen zij de track de hitlijst in.

Dennis Weening gaat het programma presenteren. De zender is in ver gevorderde gesprekken met Waylon, Eva Simons, Sharon Lees verder..

The Hit

DWDD University: Albert Einstein

DWDD University: Albert Einstein

DWDD University presenteert: Einstein door Robbert Dijkgraaf, vrijdag 29 november om 20.30 uur bij de VARA op Nederland 3.

Yellowspot zal voor dit prachtige televisieprogramma een waar kunstwerk aan lichtdecoratie creëren!

DWDD University: Albert Einstein

Koning Voetbal

Koning Voetbal is een kennisquiz bij RTL7 waarin alle opdrachten, feiten en vragen over de voetballerij gaan. Johnny de Mol en Viggo Waas hebben elke week een bekende profvoetballer en een BN’er met een enorme voorliefde voor het voetbal in hun team. De presentator van Koning Lees verder..

Koning Voetbal

MTV Europe Music Awards

emaOp zondag 10 november 2013 zullen grote namen uit de muziekwereld zich in onze hoofdstad verzamelen om aanwezig te zijn bij de MTV EMA en samen te vieren dat deze muziekprijzen twintig jaar bestaan.

Yellowspot zal voor dit evenement de decorverlichting verzorgen.

De genomineerden in de verschillende categorieën zijn Lees verder..

MTV Europe Music Awards

EBN stand Londen

Yellowspot heeft in opdracht van Brandwacht & Meijer decor de stand van EBN voorzien van RGB ledverlichting.

De wanden van de stand zijn door ons voorzien van RGB ledverlichting, op een dusdanige manier dat in de wanden verschillende kleurverlopen kunnen worden laten zien.

EBN stand Londen

Premium Inc.

Yellowspot heeft in opdracht van architect Marco van Veldhuizen uit Oosterbeek een lichtontwerp gemaakt voor het hoofdkantoor van Premium Inc. wat gevestigd zal worden in een karakteristiek pand in Rotterdam. Naast het ontwerp levert Yellowspot ook de verlichting voor dit project.

Premium Inc.

Comedy Kids

comedy-kids
Yellowspot verzorgd in opdracht van I Care Producties de lichtdecoratie van het nieuwe programma “Comedy Kids”. Het programma wordt opgenomen in het Event Center Aalsmeer, waar de Comedy Club is omgebouwd tot televisie studio.

In Comedy Kids gaat Angela Groothuizen op zoek naar het grappigste kind van Nederland. De kandidaten Lees verder..

Comedy Kids

No Brainer

ValerioYellowspot heeft in opdracht van Blazhoffski het decor van de nieuwe BNN quiz “No Brainer” voorzien van lichtdecoratie.

In de nieuwe BNN-quiz No Brainer zijn de kandidaten steeds een groep vrienden, die voorafgaand aan het programma een kennistest hebben gemaakt. Deze wordt door presentator Valerio Zeno gebruikt Lees verder..

No Brainer

Wie Ben Ik?

Het splinternieuwe decor van televisieprogramma Wie Ben Ik is in opdracht van Endemol Nederland door ons voorzien van lichtdecoratie.
Daarnaast verzorgt Yellowspot ook speltechniek voor dit programma, wat dit najaar te zien zal zijn bij RTL 4.

Wie Ben Ik?

Dit najaar komt RTL 4 met terug met de succesformule ‘Wie Ben Ik?’. Lees verder..

Wie Ben Ik?

Heineken

Yellowspot heeft, in opdracht van Heijmans Utiliteit B.V., het onlangs verbouwde kantoorpand aan de Stadhouderskade in Amsterdam van Heineken voorzien van diverse ledverlichting en de besturing daarvan.

De ledverlichting zit voornamelijk indirect verwerkt in het nieuwe interieur.
Er is hierbij gebruik gemaakt van diverse led-toepassingen zodat per onderdeel het gewenste effect is bereikt.

Heineken

Stabilo Spellingstrijd

De opname van het tweede seizoen van Stabilo Spellingstrijd is inmiddels van start gegaan.

StabiloIn opdracht van Endemol verzorgen wij in dit televisie decor de lichtdecoratie en speltechniek.

De kandidaten zijn jong, maar de uitdaging waar zij voor staan is zelfs voor volwassenen pittig. Stabilo Spellingstrijd is dan ook bij Lees verder..

Stabilo Spellingstrijd

Eliminatieshows Bloed, Zweet & Tranen

Wij verzorgen voor het televisieprogramma dat op zoek is naar de nieuwe volkszanger van Nederland “Bloed, Zweet & Tranen” de decorverlichting, speltechniek en het stemsysteem waarmee de honderd koppige vakjury bepaald welke kandidaten door mogen naar de volgende ronde.

André Hazes was decennialang de onbetwiste nummer één van het Lees verder..

Eliminatieshows Bloed, Zweet & Tranen

Ik Hou Van Beatrix

Linda de MolLinda de Mol komt op maandag 29 april, één dag voor de abdicatie van koningin Beatrix, met het programma Ik Hou Van Beatrix op RTL 4. Het gaat om een special van haar hitshow Ik Hou Van Holland.

Yellowspot zal voor deze special de lichtdecoratie en speltechniek verzorgen.

Ik Hou Van Beatrix

Weet Ik Veel

Yellowspot heeft in opdracht van Talpa Producties het decor van dit nieuwe RTL programma voorzien van accenten door middel van YS RGB ledverlichting.

Ook is door ons de benodigde speltechniek geleverd, waaronder touch-screens waarop de kandidaten antwoord geven op de quizvragen.

Weet Ik Veel

Take Me Out

Het dagelijkse programma Take Me Out is weer terug op televisie.

Yellowspot verzorgt in opdracht van Blue Circle de lichtdecoratie en speltechniek voor dit programma.

Take Me Out

Take Me Out

The Next Pop Talent

Yellowspot verzorgt in opdracht van Talpa Producties de decorverlichting en speltechniek voor het nieuwe SBS programma The Next Pop Talent.

In dit programma heeft Yellowspot onder andere de volgende producten toegepast:

 • 4x handle switch
 • 120 meter YS LSA01 RGB ledstrip
 • 240 custom made leds voor de klokken

  Lees verder..

The Next Pop Talent

De Lijf Show

De Lijf Show is een informatieve spelshow over gezondheid en het menselijk lichaam.
Het programma wordt gepresenteerd door Marc Klein Essink en is te zien op SBS6.

Yellowspot heeft het decor van De Lijfshow voorzien van diverse verlichting.
Ook verzorgen wij de speltechniek waaronder touch-screens voor dit televisieprogramma.

De Lijf Show

Ik hou van Holland

In de show ‘Ik Hou Van Holland’ met Linda de Mol, nemen twee teams bestaande uit steeds wisselende bekende Nederlanders het wekelijks tegen elkaar op. Onder leiding van vast teamcaptains Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge wordt elk viertal in een sneltreinvaart flink aan de tand gevoeld over hun kennis Lees verder..

Ik hou van Holland

Sterren Dansen op het IJs

Bekende Nederlanders worden gekoppeld aan een professionele ijsdanser die hem of haar persoonlijk traint en begeleidt. De professionele jury beoordeeld de hun prestaties. In het midden van de studio boven de ijsvloer hangt een “kroonluchter” van onze YS-Pixel2 LED panelen.

Sterren Dansen op het IJs

De Grote Vakantie Show

Een vrolijk en vlot TV programma van SBS6, gepresenteerd door Marc Klein Essink. Het decor en het licht zorgt voor een warm vakantiegevoel! Yellowspot verzorgde decoratie verlichting en ook de speltechniek voor dit zomerse programma. In de desken zitten onze tablet PC’s gemonteerd waarmee de kandidaten diverse spellen kunnen spelen.

De Grote Vakantie Show

Proefkonijnen

Yellowspot heeft het decor van het BNN programma “Proefkonijnen” voorzien van LED verlichting. In dit programma geven Dennis Storm en Valerio Zeno nuchtere antwoorden op bezopen vragen die jij via de site aan ze stelt. Hiervoor ondergaan ze zenuwslopende opdrachten, doen ze gewaagde experimenten in de studio doen én krijgen Lees verder..

Proefkonijnen

Wolky Cloud 9

Yellowspot heeft zo’n 50 meter RGB LED geïnstalleerd en geprogrammeerd in opdracht van HB Bouw in een lichtbak voor de schoenenfabrikant Wolky. Deze heeft een nieuwe showroom binnen C.A.S.T. te Nieuwegein. De lichtbak is voorzien van een print geleverd door Kleurdomein uit Hilversum.

Wolky Cloud 9

Duiding – VRT

In augustus van 2012 heeft Yellowspot via Hollandse Handen de LED verlichting verzorgd voor een nieuw decor van de VRT, de Vlaamse publieke omroep. Onder de projectnaam “Duiding” hebben we het multifunctionele decor voorzien van honderden meters van onze RGB LED en tevens van 700 meter witte LED van Lees verder..

Duiding – VRT

De Gemene Deler

Yellowspot verzorgde in opdracht van Talpa Producties de decorverlichting voor televisieprogramma “De Gemene Deler”.

In dit decor zijn de volgende Yellowspot producten toegepast:

 • 280 meter YS iStrip1625 dynamische RGB video ledlijn
 • 145 meter YS LSA01 conventionele RGB ledlijn
 • 40x YS Pixel panelen 1 m2
 • 2x YS ColorHit vuistslagknoppen
 • 2x Lees verder..

De Gemene Deler

The Voice Kids

Na het succes van de “volwassen” versie van The Voice of Holland heeft RTL 4 opnieuw weer goud in handen met The Voice Kids.

Na het tweede seizoen van The Voice of Holland kwam Talpa met de kinderversie en heeft Yellowspot de LED verlichting en de techniek achter de Lees verder..

The Voice Kids

The Winner Is…

In het najaar van 2011 verzorgde Yellowspot de lichtdecoratie voor het zang programma “The Winner Is…”. SBS6 ging op zoek naar talent in dit nieuwe format van Talpa van John de Mol.

In het programma, gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, maakt de winnaar kans op maximaal 1 miljoen euro Lees verder..

The Winner Is…

Lang leve de TV

Het decor van deze spelshow “Lang leve de TV” is door Yellowspot voorzien van ruim 400 meter YS RGB ledverlichting en 36 YSpixel ledpanelen.

In Lang Leve de TV werden Bekende Nederlanders en de kijkers thuis getest op hun kennis over 60 jaar TV-historie aan de hand van legendarische fragmenten Lees verder..

Lang leve de TV

M&M’s stand op Qatar Airport

In opdracht van firma Paddock uit Amsterdam ontwierp en realiseerde Yellowspot in het voorjaar van 2012 de techniek voor een stand van M&M’s. In onze werkplaats te Hilversum hebben we de set technisch voorbereid en getest. Vervolgens is dit op transport gegaan naar Qatar, alwaar een technicus van Yellowspot voor Lees verder..

M&M’s stand op Qatar Airport

X Factor

Bij RTL gaan ze weer op zoek naar talent in een nieuw seizoen van X Factor. Yellowspot heeft afgelopen jaren de LED verlichting in het decor voor zijn rekening genomen, in opdracht van Sightline Productions.

 

Onze LED lijnen zaten onder andere op de decorstukken die Lees verder..

X Factor

Nieuwsuur

Yellowspot realiseert voor het NOS/NTR programma Nieuwsuur de decorverlichting.

In Nieuwsuur vormen nieuws, sport en achtergronden, zonder onderbreking door reclame of promo’s, één geheel. Nieuwsuur is onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden. Het programma wordt gemaakt door twee taakgebonden omroepen; NOS en NTR.

Nieuwsuur is zeven dagen per week te Lees verder..

Nieuwsuur

Sonnema

Yellowspot heeft in mei van 2010 de gevel van het hoofdkantoor van Sonnema in Bolsward voorzien van LED verlichting. In een prima samenwerking met Jorritsma Bouw heeft Yellowspot LED verlichting geplaatst achter frost glazen panelen met daarvoor het Sonnema logo. Door een slimme lade constructie kunnen de Trespa panelen waar Lees verder..

Sonnema

De Wereld Draait Door

In opdracht van de VARA verzorgen wij de RGB ledverlichting bij het dagelijkse televisieprogramma De Wereld Draait Door.

Yellowspot heeft, naast het toepassen van diverse ledlijnen door middel van YS RGB led, de wereldkaart voorzien van twinkelende glasvezelverlichting.

De Wereld Draait Door

Diergaarde Blijdorp

Het was al weer in 2008 dat de expertise van Yellowspot werd gevraagd door Diergaarde Blijdorp om hen te helpen om het ijsberen verblijf realistisch uit te lichten. Door het subtiel toepassen van onze LED verlichting worden accenten op de kunstmatige ijsschotsen gelegd, waardoor de bezoekers van Rotterdamse dierentuin zich Lees verder..

Diergaarde Blijdorp

FIQAS Aalsmeer

Yellowspot verzorgde de verlichting voor het nieuwe kantoor van FIQAS in Aalsmeer.

FIQAS Software B.V. is een ambitieus Aalsmeers softwarebedrijf met een internationale klantenkring. De naam FIQAS staat voor First In Quality And Service.
FIQAS levert een drietal in-house ontwikkelde generieke applicaties. Aan de locale markt levert FIQAS met name Lees verder..

FIQAS Aalsmeer

Muziekgebouw aan het IJ Amsterdam

Het Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam, in 1997 ontworpen door het Deense architectenbureau 3xNielsen, opende haar deuren in juni 2005.  “De nieuwe Amsterdamse concertzaal” voor de 21ste eeuw, een Nederlands gebouw met sterke internationale uitstraling.

Jullie gaan de zon nog eens nabootsen, dat je het niet meer kan Lees verder..

Muziekgebouw aan het IJ Amsterdam