De Jongens tegen de Meisjes

De Jongens tegen de Meisjes

Zaterdagavond was de aftrap van het zesde seizoen van: ” De Jongens tegen de Meisjes”.                   Iedere aflevering nemen twee teams, bestaande uit drie bekende mannen en drie bekende vrouwen het tegen elkaar op. Het mannenteam staat onder leiding van Lees verder..

De Jongens tegen de Meisjes

Carré Debat

Carré Debat

GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver is de winnaar van het Carré-debat. Dat blijkt uit een peiling van DVJ Insights onder kijkers van het debat. 17,4 procent van de mensen stemden op Klaver.

Aan het debat deden acht lijsttrekkers mee. Naast Jesse Klaver waren dat Mark Rutte (VVD), Sybrand Buma (CDA), Henk Lees verder..

Carré Debat

All You Need Is Love

All You Need Is Love

In 1992 introduceert Robert ten Brink een programma bedoeld om alleenstaanden aan een man of vrouw te helpen. All You Need Is Love is een instant hit op de toenmalige publieke omroep Veronica. Per aflevering kijken er 4 miljoen mensen, het eerste seizoen wordt meteen beloond met de Televizier-ring. 25 Lees verder..

All You Need Is Love

5 Golden Rings

5 Golden Rings

5 Golden Rings is een fysieke spelshow dat wordt gespeeld op een reusachtige interactieve led-vloer. Spelers krijgen vijf ringen en moeten elke vraag op vijf verschillende niveaus beantwoorden. Een projectie op de vloer vormt een deel van de vraag. Spelers moeten de ringen gebruiken om het juiste antwoord te vormen, Lees verder..

5 Golden Rings

Wie steelt mijn show?

“Die gaat bij Paul de Leeuw de show stelen!” Wees welkom bij de nieuwe wekelijkse zaterdagavond theater/tv show die Paul de Leeuw vanaf januari 2017 gaat maken in de theaters van Doetinchem, Rijswijk, Rotterdam, Drachten en Assen. Bron: website Paul de Leeuw.

Yellowspot heeft hier diverse verlichting en speltechniek verzorgt. Lees verder..

Wie steelt mijn show?

Kerstspecial  All you need is love

Kerstspecial All you need is love

Robert ten Brink brengt geliefden tijdens Kerstmis weer bij elkaar.

Kerstspecial waarin Robert ten Brink samen met zijn team voor hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen zorgt. Dit jaar speelt het buitenlandsprookje zich af in het mystieke en schitterende Noorwegen. Gebroken harten worden geheeld en uit elkaar gedreven liefdes herenigd tussen Lees verder..

Kerstspecial All you need is love

Naar bed met Irene

“Wil je met me naar bed?” is de eerste vraag die Irene Moors de gast van haar nieuwe programma Naar bed met Irene stelt. Op de late zaterdagavond haalt Irene alles uit de kast om haar hoofdgast beter te leren kennen. Ze belicht speciale momenten uit het leven van Lees verder..

Naar bed met Irene

Gieren met Goor

Gieren met Goor

Gordon komt vanaf donderdag 8 september met het nieuwe programma ‘Gieren met Goor’ bij RTL 4. In deze 2.0-versie van het bekende RTL 4-programma ‘Laat ze maar Lachen’ ontvangt Gordon wekelijks twee gasten met wie hij een uur lang hilarische hoogtepunten beleeft.

De carrières van de gasten worden onder de Lees verder..

Gieren met Goor

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin

Dit najaar brengt SBS6 het legendarische spelprogramma Rad van fortuin dagelijks om 20.00 uur terug op televisie. Aan de bekende spelformule wordt een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Zo kan iedereen zich opgeven voor de rol van assistent(e), in het verleden vertolkt door onder anderen Leontine Borsato. Wie de Lees verder..

Rad van Fortuin

In Memoriam

In Memoriam

Paul Vos

*Laren, 24 juni 1957                                               ✝ Laren, 7 juli 2016

 


Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze Paul. Lees verder..

In Memoriam

The Next Boy/Girl Band

The Next Boy/Girl Band

In opdracht van Talpa producties verzorgen wij lichtdecoratie en speltechniek voor het nieuwe programma The Next Boy/Girl Band.

The Next Boy/Girl Band, de nieuwe talentenjacht van SBS6, wordt gepresenteerd door een compleet nieuw presentatie-duo: Nicolette van Dam en Tim Douwsma. In het programma nemen twee platenmaatschappijen het tegen elkaar op. Lees verder..

The Next Boy/Girl Band

Madame Tussauds Marvel Avengers

Madame Tussauds Marvel Avengers

Wij creëerden voor de nieuwe belevenis Marvel’s Avengers in Madame Tussauds Amsterdam de interactieve onderdelen. Daarnaast installeerden we de benodigde verlichting, geluid en video systemen.

Thor, Nick Fury, Iron Man en Captain America staan ieder in hun eigen interactieve set: stap het levensgrote Marvel stripboek binnen, om daarna in Lees verder..

Madame Tussauds Marvel Avengers

Back 2 School

Yellowspot verzorgt in opdracht van Talpa Produkties voor het nieuwe televisieprogramma “Back 2 School” speltechniek en lichtdecoratie.

Scholieren strijden tegen volwassenen in Back 2 School! Hebben de volwassenen vroeger goed opgelet, of zegeviert de jeugd?

Beau van Erven Dorens presenteert vanaf maandag 4 april de nieuwe quiz Back 2 School. Lees verder..

Back 2 School

De Vreemde Eend

De Vreemde Eend

Het eerste programma dat Irene Moors bij SBS6 zal presenteren is de komische zaterdagavondshow De Vreemde Eend, waarin twee teams van elk twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Dit maakte Shownieuws donderdagavond bekend. De teams krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één Lees verder..

De Vreemde Eend

van Muiderslot tot Bommelstein

van Muiderslot tot Bommelstein

Van 20 maart t/m 31 oktober is op het Muiderslot de tentoonstelling ‘Van Muiderslot tot Bommelstein’ te zien. De tentoonstelling vormt de aftrap van jubileumjaar Tom Poes 75 jaar en onthult de verrassende overeenkomsten tussen middeleeuwse droomkastelen Muiderslot en Bommelstein, van middeleeuwse baksteen tot Toonders tekeninkt. De tentoonstelling wordt op Lees verder..

van Muiderslot tot Bommelstein

Tweede seizoen Superkids

Tweede seizoen Superkids

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor weer een nieuwe serie Superkids!

 

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te Lees verder..

Tweede seizoen Superkids

Dutch Masters in Madame Tussauds

Dutch Masters in Madame Tussauds

Wij zijn trots dat we bij Madame Tussauds deze interactieve belevingen hebben mogen realiseren! Zo maakten wij voor de set van Herman Brood een “digital graffity wall”, creëerden we voor Mondriaan een interactief kunstwerk en maakten we voor Vincent van Gogh een photo-booth waar je portret wordt nageschilderd door de Lees verder..

Dutch Masters in Madame Tussauds

Zullen We een Spelletje Doen

Kim-Lian van der Meij wordt de presentatrice van het nieuwe programma van Nick en Simon: Zullen We een Spelletje Doen op SBS 6.

In het nieuwe Zullen We een Spelletje Doen spelen teamcaptains Nick en Simon met behulp van een BN’er elke week muziekspellen, taalspellen, algemene kennisspellen en doe-spellen Lees verder..

Zullen We een Spelletje Doen

The Muse Hotel

The Muse Hotel

Momenteel installeren wij ledverlichting op maat in hotel “The Muse” te Amsterdam, bestaande uit in het plafond geïntegreerde led lijnen. Omdat we de led lijnen ter plekke op de millimeter nauwkeurig op maat maken, wordt deze verlichting één geheel met het plafond.

 

The Muse Hotel

Dinnershow Pandora – Studio 21

Dinnershow Pandora – Studio 21

Na maanden van voorbereidingen en repeteren is afgelopen weekend de nieuwe dinnershow “Pandora” in premiere gegaan in Studio 21 in Hilversum. Yellowspot leverde en installeerde in opdracht van Unbranded de nodige decoratieve verlichting in de studio en decorstukken, waaronder honderden gloeilampjes en natuurlijk ook de nodige RGB LED Lees verder..

Dinnershow Pandora – Studio 21

Grease de Musical

Binnenkort is in de Nederlandse theaters de musical “Grease” te zien.

Grease vertelt het verhaal over tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien Lees verder..

Grease de Musical

Staatsloterij Puur Geluk

Yellowspot zal in opdracht van Endemol het decor van het nieuwe televisieprogramma “Staatsloterij Puur Geluk” voorzien van lichtdecoratie.

De lichtdecoratie zal bestaan uit onze RGB ledlijnen, zowel gemonteerd in aluminium profielen als op maat gemaakt in lichtbakken.

Puur Geluk is vanaf vrijdag 19 juni te zien op RTL 4.

Bekijk hier alvast de trailer:

Staatsloterij Puur Geluk

Superkids

Komende vrijdag komt RTL 4​ met het nieuwe programma Superkids​.

Talentshow waarin Johnny de Mol en Wendy van Dijk op zoek gaan naar kinderen met een gave waar je niet omheen kunt. De jonge talenten krijgen een serieus podium om zo misschien wel superkid van Nederland te worden. Lees verder..

Superkids

Opgelicht?!

Het nieuwe decor van AVROTROS Opgelicht?! is door ons voorzien van lichtdecoratie.

AVROTROS is heel blij met de prachtige LED verlichting in ons nieuwe decor. Hierdoor komen de panelen echt tot leven. Doordat de LED verlichting apart aan te sturen is krijg je mooie subtiele kleurverschillen. We hebben nu prachtige Lees verder..

Opgelicht?!

Blijf op tegen kanker

Jan-Willem Roodbeen gaat samen met Lucille Werner en Frits Sissing een nacht-uitzending maken om de actie ‘Sta Op Tegen Kanker’ te steunen.

De actie BlijfOp Tegen Kanker gaat zoveel mogelijk donateurs werven voor KWF-Kankerbestrijding. De radio-uitzending komt live vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Lees verder..

Blijf op tegen kanker

Amsterdam Music Festival

Yellowspot leverde de RGB LED verlichting voor het Amsterdam Music Festival in de Amsterdam Arena van afgelopen zaterdag.

Het festival is onderdeel van het ADE, Amsterdam Dance Event, en is tevens de grootste dansvloer zijn van dit evenement. De grootste namen uit de scene als DJ’s David Guetta, Hardwell, Dash Lees verder..

Amsterdam Music Festival

Heineken – The Sub

Heineken – The Sub

Yellowspot leverde de groene LED verlichting voor de display om de nieuwe thuistap van Heineken, The Sub, te promoten.

De groene LED lijnen zijn indirect geplaatst onder zwarte hoogglans plateau’s om deze een accent te geven. Tevens zit aan de voorzijde een vitrine waarin de zogenaamde “torps” staan uitgestald. Deze Lees verder..

Heineken – The Sub

Tijd voor Max

Afgelopen weekend hebben wij de RGB LED verlichting in het decor van Tijd voor Max compleet vernieuwd. De bestaande LED verlichting welke in de kaders van het decor, achter de monitors, naast de opkomst en in de tafel verwerkt zaten, voldeed niet meer aan de huidige standaard.

Op korte termijn Lees verder..

Tijd voor Max

Nick in de box

Yellowspot BV leverde de RGB LED verlichting voor het nieuwe programma “Nick in de Box” van Nickelodeon in opdracht van Light-H-Art. Naast de RGB LED lijnen leverden we onder andere ook omgebouwde industriële TL opbouwarmaturen die voorzien zijn van RGBW LED strips. Meer informatie over deze strips Lees verder..

Nick in de box

Buitenhof

Buitenhof is een wekelijks discussieprogramma van AVRO, VARA en VPRO met interviews, opinies en debatten. Het nieuwe seizoen is van start gegaan, en is elke zondag te zien op NPO 1. Yellowspot leverde en installeerde de LED verlichting in het decor.

Buitenhof

Beat It!

Vanaf zaterdag 30 september komt SBS6 met een spectaculair nieuw televisieprogramma: Beat It!
Yellowspot voorziet dit programma in opdracht van Talpa Producties van de nodige lichtdecoratie en speltechniek.

Beat-It

Beat It!

Holland Heineken House Sochi

Yellowspot verzorgt een deel van de decorverlichting in het Holland Heineken House voor de Olympische winterspelen in Sochi, bestaande uit circa 100 meter aan YS RGB ledlijnen welke in de vloer zullen worden ingebouwd. Meer informatie over het Holland Heineken House leest u hier.

holland-heineken-house-logo

 

Holland Heineken House Sochi

The Hit

The HitRTL 5 gaat op zoek naar nieuw singer-songwritertalent in The Hit. De songwriters kunnen hun nummers aan bekende Nederlandse artiesten laten horen en wie weet zingen zij de track de hitlijst in.

Dennis Weening gaat het programma presenteren. De zender is in ver gevorderde gesprekken met Waylon, Eva Simons, Sharon Lees verder..

The Hit

Koning Voetbal

Koning Voetbal is een kennisquiz bij RTL7 waarin alle opdrachten, feiten en vragen over de voetballerij gaan. Johnny de Mol en Viggo Waas hebben elke week een bekende profvoetballer en een BN’er met een enorme voorliefde voor het voetbal in hun team. De presentator van Koning Lees verder..

Koning Voetbal

Beter dan het origineel

Het nieuwe muziekprogramma Beter dan het origineel wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom. Hierin zien we of bekende Nederlandse zangers en zangeressen erin slagen om adaptaties van grote hits beter te laten klinken dan het origineel. Elke aflevering zijn er zes artiesten te zien die het vocaal Lees verder..

Beter dan het origineel

MTV Europe Music Awards

emaOp zondag 10 november 2013 zullen grote namen uit de muziekwereld zich in onze hoofdstad verzamelen om aanwezig te zijn bij de MTV EMA en samen te vieren dat deze muziekprijzen twintig jaar bestaan.

Yellowspot zal voor dit evenement de decorverlichting verzorgen.

De genomineerden in de verschillende categorieën zijn Lees verder..

MTV Europe Music Awards

Premium Inc.

Yellowspot heeft in opdracht van architect Marco van Veldhuizen uit Oosterbeek een lichtontwerp gemaakt voor het hoofdkantoor van Premium Inc. wat gevestigd zal worden in een karakteristiek pand in Rotterdam. Naast het ontwerp levert Yellowspot ook de verlichting voor dit project.

Premium Inc.

Comedy Kids

comedy-kids
Yellowspot verzorgd in opdracht van I Care Producties de lichtdecoratie van het nieuwe programma “Comedy Kids”. Het programma wordt opgenomen in het Event Center Aalsmeer, waar de Comedy Club is omgebouwd tot televisie studio.

In Comedy Kids gaat Angela Groothuizen op zoek naar het grappigste kind van Nederland. De kandidaten Lees verder..

Comedy Kids

Elektrotechniek 2013

Dit jaar zullen wij exposeren op de vakbeurs Elektrotechniek 2013, welke wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht van 30 september tot en met 4 oktober 2013.

Wij presenteren u graag onze producten en diensten op onze stand! (HAL 11 STAND 039).

Wilt u een bezoek brengen aan onze stand? Registreer Lees verder..

Elektrotechniek 2013

No Brainer

ValerioYellowspot heeft in opdracht van Blazhoffski het decor van de nieuwe BNN quiz “No Brainer” voorzien van lichtdecoratie.

In de nieuwe BNN-quiz No Brainer zijn de kandidaten steeds een groep vrienden, die voorafgaand aan het programma een kennistest hebben gemaakt. Deze wordt door presentator Valerio Zeno gebruikt Lees verder..

No Brainer

Wie Ben Ik?

Het splinternieuwe decor van televisieprogramma Wie Ben Ik is in opdracht van Endemol Nederland door ons voorzien van lichtdecoratie.
Daarnaast verzorgt Yellowspot ook speltechniek voor dit programma, wat dit najaar te zien zal zijn bij RTL 4.

Wie Ben Ik?

Dit najaar komt RTL 4 met terug met de succesformule ‘Wie Ben Ik?’. Lees verder..

Wie Ben Ik?