+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Selecteer een pagina

Uitdagende stage marketing & communicatie – zelfstandige stagiair gezocht!

STAGIAIRE MARKETING COMMUNICATIE | FULLTIME | MEDIAPARK | HILVERSUM

Wij zijn op zoek naar een staigiair(e) marketingcommunicatie die kan helpen bij het verbeteren van de huidige social media kanalen van een klein mediabedrijf en zich daarnaast wil bezig houden met het juist inzetten van marketing om de naamsbekendheid, groei en profilering aanzienlijk te vergroten.

Hoe ziet je dag eruit?
Je werkdag loopt van 09.00 tot 16.30 uur. Wanneer je bij ons binnenkomt als stagiair(e), zie je direct wat er aan bijvoorbeeld onze Facebook-pagina verbetert kan worden. Je ziet dat deze pagina nog niet zo groot is, maar dat deze bedrijfspagina zeker de potentie heeft om groot te worden. En jij weet hóé. Aan het begin van je stage zet je hiervoor een plan op waarin beschreven staat hoe we de social media pagina’s moeten aansturen. Welke content moet hierop komen te staan? Hoe vaak wordt er een bericht/foto gepost en op welke dagen is onze doelgroep aanwezig op deze pagina(‘s)? En misschien nog wel belangrijker: hoe vinden we de doelgroep op social media en hoe binden we de doelgroep aan ons? Ditzelfde doe je ook voor de bedrijfswebsite en de flyers die gemaakt worden voor klanten/lezers. Oftewel: jij bent verantwoordelijk voor de verloop van de online communicatie naar buiten toe.

Naast de communicatiekant ga je je ook bezig houden met de marketingcampagnes en -strategieën. Voel je vrij om hier sturing aan te geven en eigen ideeën in te brengen om de marketingkant een boost te geven.

Wat vragen we dan van jou?
– je bent vierdejaarsstudent in de richting van Marketing of Communicatie (MBO/HBO);
– je bent op de hoogte van wat er speelt op het gebied van social media en marketing en je hebt hier bij voorkeur ook al ervaring in opgedaan via schoolprojecten of in je vrije tijd;
– je bent zelfstandig;
– je bent bekend met programma’s als Photoshop en InDesign;
– je bent voor 20 aaneensluitende weken beschikbaar;

Wat kan je van ons verwachten?
– je krijgt een stagevergoeding van €350- per maand;
– je krijgt een goed verzorgde lunch tegen een kleine vergoeding;
– je doet ervaring op binnen een klein bedrijf waarin je veel zelfstandigheid krijgt.

 

Mail je CV en motivatie naar solliciteren@yellowspot.nl.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

1 juni 2017