+31 35 6773910 info@yellowspot.nl
Select Page

Beter dan het origineel

24 Oct 2013

Het nieuwe muziekprogramma Beter dan het origineel wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom. Hierin zien we of bekende Nederlandse zangers en zangeressen erin slagen om adaptaties van grote hits beter te laten klinken dan het origineel. Elke aflevering zijn er zes artiesten te zien die het vocaal tegen elkaar opnemen. Beter dan het origineel is later dit najaar te zien bij SBS6.

Beter dan het origineel

Yellowspot zal, in opdracht van Talpa Producties, voor dit nieuwe televisieprogramma diverse techniek verzorgen, waaronder decorverlichting in de vorm van RGB ledverlichting, een stemsysteem voor het publiek en knoppen “YS Colorhit” voor de kandidaten.

Follow Rivers van Triggerfinger, Beggin’ van Sandra van Nieuwland en Ayo Technology van Milow. Het zijn stuk voor stuk grote hits, maar… niet de originele uitvoering! Zes bekende Nederlandse zangers en zangeressen zetten alles op alles om variaties van grote hits beter te laten klinken dan het origineel. In iedere aflevering strijdt een groep van zes artiesten tegen elkaar. Naast leuke en hilarische muziekspellen, nemen twee artiesten het tegen elkaar op in een duel.  Alles mag, maar de adaptatie móet heel anders klinken dan het origineel. De liedjes worden begeleid door een live band.